KULJETUSLASKUJEN TARKASTUS

Tarkastetaanko kaikki kuljetuslaskut käsin vai luotetaanko pistokokein suoritettuihin tarkastuksiin? Tämä on logistiikan hallinnon keskeisiä kysymyksiä. Logentia tarjoaa työkalut laskujen automaattiseen tarkastamiseen.

Tehokkuutta automaatiolla

Kuljetuslaskujen tarkastus on välttämätöntä, jotta laskutusvirheet ja piilokulut saadaan näkyville. Logentian järjestelmällä laskujen tarkastaminen on jopa 98 % perinteistä tarkastustyötä tehokkaampaa. Logistiikan ammattilaisten osaaminen voidaan keskittää poikkeamien hallintaan ja korjaamiseen, kun Logentian järjestelmä tunnistaa ja suodattaa laskutusaineistosta oikein laskutetut tapahtumat.

 

Varmista, että kaikki laskut tarkastetaan

Kuljetuslaskuissa on systemaattisia ja satunnaisia virheitä. Asiakkailtamme on löydetty jopa yli vuoden ajan väärään sopimushintaan perustunut laskutus, joka paljastui heti ensimmäisessä Logentian järjestelmän tarkastusajossa. Hinnan tarkastamisen lisäksi Logentian avulla voidaan mitata, että luvattu kuljetuspalvelun toimitusaika on toteutunut sovitusti.

 

Logentian avulla voit:

  • Tarkastaa, että kuljetuspalvelut on veloitettu sopimushinnan mukaisesti äärimmäisen tehokkaasti
  • Mitata kuljetuspalvelun toimitusaikalupauksen toteutumista
  • Seurata piilokulujen ja sopimukseen kuulumattomien lisäpalveluiden määrää

 

Ajankohtaista

Valmiina kokeilemaan?

Kuljetuslogistiikan optimointi leikkaa asiakkaidemme kuluja keskimäärin 15 %. Mitä suurempi merkitys kuljetuksilla liiketoiminnassa on, sitä laajemmat mahdollisuudet on saavuttaa merkittäviä säästöjä. Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään.


Haluatko säästöä kuljetuskustannuksiin? Jätä yhteystietosi.

Logentia

on ensimmäinen kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille. Katso myynnin yhteystiedot

Yhteystiedot

Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Yleiset sopimusehdot

Käyttötuki