KULJETUSTEN HALLINNAN RATKAISUT TUKKUKAUPALLE

Tuontikuljetusten optimoitu valinta ja automatisoidut jakelukuljetukset ovat tehostaneet tukkukaupan asiakkaidemme bisnestä merkittävästi. Hyppää kyytiin.

Asiakkaamme edustavat mm. näitä aloja:

 • Muoti ja vaatteet
 • Varaosat ja autotarvikkeet
 • Elintarvikekauppa
 • Rautakauppa ja rakentaminen
 • Koti ja puutarha

Suuressa volyymissa on mahdollisuus suuriin säästöihin

Tukkukauppiailla on usein hallittavanaan suuri määrä eri tuotteita, jotka muodostavat suuren kuljetusvolyymin. Kun numerot ovat suuria, sitä ovat myös asiakkaiden odotukset ja riskit.

Suuren volyymin hallinnassa manuaalinen kuljetuspalvelun valinta ja tilaaminen lisäävät riskejä ja vievät kallisarvoista aikaa. Käyttämällä Logentian optimaalista kuljetusvalintaa voidaan valita aina kustannustehokkain palvelutarpeen täyttävä kuljetusvaihtoehto omien sopimuskuljettajien joukosta. Vapautunut aika voidaan käyttää kuljetuspalvelujen johtamiseen ja odottamattomien tilanteiden hallintaan.

Logentian kuljetuspalvelujen konseptoidulla kilpailutuksella voidaan varmistaa, että käytössä ovat parhaiten asiakkaalle sopivat yhteistyökumppanit, joiden avulla tuotteet saadaan kulkemaan sovitussa aikataulussa ja kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Asiakkaamme ovat mm.:

 • Leikanneet kuljetuskustannuksia 30 % kilpailuttamalla kuljetusprofiiliinsa paremmin sopivat yhteistyökumppanit
 • Alentaneet kuljetuskustannuksia yli 15 % valitsemalla oikeat vaihtoehdot päivittäisiin toimituksiin Logentian optimaalisen kuljetusvalinnan avulla
 • Saaneet kuljetusliikkeiltä hyvityksiä yli vuoden ajalta, kun laskutus tarkistettiin takautuvasti Logentian järjestelmällä
 • Säästäneet kuljetuskustannuksissa analysoimalla kannattaako kuljetukset hoitaa toimittajan vai omalla kuljetussopimuksella

Ilmainen konsultaatio tukkukauppiaille

Jätä tietosi, niin asiantuntijamme ottaa yhteyttä ja kertoo mm. seuraavaa:

 • Mitkä olisivat nopeimmat keinot alentaa kuljetuskustannuksianne
 • Miten nykyiset kuljetusratkaisunne poikkeavat toimialanne normaaleista toimintamalleista
Ajankohtaista
Valmiina kokeilemaan?

Kuljetuslogistiikan optimointi leikkaa asiakkaidemme kuluja keskimäärin 15 %. Mitä suurempi merkitys kuljetuksilla liiketoiminnassa on, sitä laajemmat mahdollisuudet on saavuttaa merkittäviä säästöjä. Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään.


Kuljetuspalvelujen kilpailutus

Optimaalinen kuljetusvalinta

Kuljetusten hinnoittelu

“Integroimme Logentian rahtilaskurin ERP-toimittajamme WLAN-varastosovellukseen. Pystymme laskurin avulla keräilyn päätteeksi valitsemaan halvimman rahdin asiakkaallemme ja siirtämään kulut suoraan laskutukseemme. Integrointi kävi nopeasti, eikä vaatinut paljon työtä. Se oli yksi ensimmäisenä valmistuneista osaprojekteista.”
– Peter Krause, IT-Päällikkö, Sultrade Oy

Kuljetukset kuntoon?

Joka hetki ilman optimoitua kuljetuslogistiikkaa maksaa rahaa. Ota yhteyttä, niin laitetaan asia kuntoon. Soita: +358 (0)40 574 1358 tai varaa saman tien aika maksuttomalle demolle.

Varaa demoTutustu käyttäänottoon

Haluatko säästöä kuljetuskustannuksiin? Jätä yhteystietosi.

Logentia
on ensimmäinen kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille.

Katso myynnin yhteystiedot

Yhteystiedot

Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Käyttötuki