VERKKOKAUPAN JA MYYNNIN KULJETUSTEN HINNOITTELU

Logentia tekee kuljetuspalveluiden hinnoittelun suunnittelusta, hallitsemisesta ja automatisoinnista yksinkertaista. Kaikki toiminnallisuudet ovat liitettävissä verkkokauppaasi tai työkaluiksi myynnin käyttöön.

Oikea kuljetusten hinnoittelu on kilpailukykytekijä

Kannattavuus laskee, jos asiakkailta peritään liian alhainen kuljetusveloitus. Toisaalta liian korkea kuljetusmaksu voi johtaa myynnin pienenemiseen erityisesti verkkokaupassa. Logentian kuljetusten hinnoittelutyökalut auttavat vastaamaan näihin haasteisiin.

 

Hallintaa kuljetusten hinnoitteluun

Logentian järjestelmä auttaa hallitsemaan kuljetushinnastot, jotta asiakkaasi saavat myyjästä tai tilanteesta riippumatta aina tasa-arvoisen kohtelun. Yhdistämällä Logentian optimaalinen kuljetusvalinta ja myynnin kuljetusten hinnoittelu voit muuttaa kuljetuskustannuksesi kannattavaksi tuotteeksi: asiakkailta perit aina tasaisen kohtuullisen kuljetusveloituksen, mutta samalla valitset systemaattisesti tehokkaimman mahdollisen kuljetusvaihtoehdon.

 

Logentialla voit:

  • Laskuttaa asiakkaalta aina todelliseen kuljetuskustannukseen perustuvan ja optimoidun kuljetusveloituksen
  • Tukea liiketoimintaa hinnoittelemalla kuljetukset eri markkina-alueille eri katteeseen perustuen
  • Tarjota katteen sisältävän kuljetushinnaston koko myynnin henkilöstön käyttöön
  • Muuttaa kuljetuskustannuksen kannattavaksi tuotteeksi

 

Ajankohtaista

Valmiina kokeilemaan?

Kuljetuslogistiikan optimointi leikkaa asiakkaidemme kuluja keskimäärin 15 %. Mitä suurempi merkitys kuljetuksilla liiketoiminnassa on, sitä laajemmat mahdollisuudet on saavuttaa merkittäviä säästöjä. Ota yhteyttä, niin laitetaan pyörät pyörimään.


”Bauhaus optimoi verkkokaupan kuljetukset Logentian järjestelmän avulla.”

Haluatko säästöä kuljetuskustannuksiin? Jätä yhteystietosi.

Logentia

on ensimmäinen kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille. Katso myynnin yhteystiedot

Yhteystiedot

Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Yhteyshenkilöt

Yleiset sopimusehdot

Käyttötuki